Maanrakennustyöt » Tietyöt ja pihatyöt

Teiden rakennus ja pihatyöt

Rakennamme pihatiet ja hiekkatiet sekä avustamme kuntia suurempien teiden rakennustöissä. Teiden rakennuksen lisäksi voit tilata yritykseltämme erilaisia korjaustoimenpiteitä, kuten kuoppaisen tien täyttöä tai ojien kaivuuta.

Talvisin auraamme ja hiekoitamme pihat sekä kulkuväylät. Teemme myös pihojen pesua ja kadunlakaisua. Lue lisää!

Pienet ja suuret pihatyöt

Pihatöihimme lukeutuvat kaikenlaiset kaivuu-, täyttö- ja muokkaustyöt, joita voidaan tehdä kaivinkoneella, minikaivurilla, traktorilla tai kuorma-autolla. Ajoneuvojen lisäksi käytössämme on mm. kantojyrsin, moottorisaha sekä kaislaleikkuri.

Voit tilata yritykseltämme myös maisemointipalveluita, joihin lukeutuvat esim. puiden ja pensaiden leikkuut ja kaadot, kantojen poistot sekä nurmialueiden rakentamiset.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tie- tai pihatöille. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin urakat ammattitaidolla. Stenius Palvelut Oy toimii Turun seudulla.

Haluatko tarjouksen?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Stenius Palvelut Oy
Pajulehdontie 9
21290 Rusko

Y-tunnus: 17849166
Puh: +358400529897

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Stenius Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.