Maanrakennus- ja Purkutyöt Turku ja Varsinais-Suomi

Stenius Palvelut tarjoaa kattavat maanrakennus- ja purkutyöt kaiken kokoisille projekteille Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallisia, tehokkaita ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja, joissa yhdistyvät perinteinen ammattitaito ja moderni teknologia.

Maanrakennuspalvelut Turku ja Varsinais-Suomi

Turun alueen ja koko Varsinais-Suomen maanrakennuspalveluissamme yhdistyy vuosikymmenten kokemus ja nykyaikainen kalusto. Tarjoamme palveluita, jotka kattavat kaiken maaperän muokkaamisesta infrastruktuurin rakentamiseen.

Palveluihimme kuuluu muun muassa rakennusten pohjatyöt, maansiirto, kaivuutyöt ja kunnallistekniset työt. Työskentelemme tehokkaasti ja huolehdimme siitä, että maanrakennusprojektisi valmistuu aikataulussa ja budjetin rajoissa, ottaen huomioon ympäristönäkökohdat ja laatuvaatimukset.

Voimme tehdä osia maanrakennustöistä tai suorittaa koko projektin alusta loppuun asti. Ota yhteyttä ja kerro maanrakennustarpeistasi!

Purkutyöt Turku ja Varsinais-Suomi

Käynnistä saneerausprojektisi puhtaalta pöydältä ja anna meidän, kokeneiden ammattilaisten, vastata purkamisesta ja jätemateriaalien laillisesta kierrätyksestä. Purkutyössä tarkkuus ja turvallisuus ovat ensisijaisia. Stenius Palvelut toteuttaa purkutöitä Turun ja Varsinais-Suomen alueella, joissa asiakkaan tarpeet ja rakennuksen ehdot ohjaavat toimintaa.

Oli kyseessä sitten pieni asuinrakennus tai suuri teollisuusalue, lähestymme jokaista purkutyötä samalla vakavuudella ja ammattitaidolla. Tunnistamme ja huomioimme jokaisen kohteen yksilöllisyyden ja toteutamme purkutyöt turvallisesti, tehokkaasti ja ympäristö huomioiden.

Purkutöiden päätyttyä voit tarvittaessa luottaa meihin myös maanrakennus- ja muokkauspalveluissa, tietöissä ja salaojituksessa. Jatkamme projektiasi sujuvasti eteenpäin.

Maanrakennus- ja purkutöiden palvelut

Meiltä mm. nämä kattavat maanrakennus- ja purkutöiden palvelut. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistanne!

 • Rakennusten pohjatyöt
  Rakennusten pohjatyöt
 • Maansiirtotyöt
  Maansiirtotyöt
 • Maanrakennustyöt
  Maanrakennustyöt
 • Kaivuutyöt
  Kaivuutyöt
 • Kunnallistekniset työt
  Kunnallistekniset työt
 • Raivaukset
  Raivaukset
 • Pihatyöt
  Pihatyöt
 • Salaojien kaivuutyöt
  Salaojien kaivuutyöt
 • Tietyöt
  Tietyöt
 • Maisemointityöt
  Maisemointityöt
 • Louhintatyöt
  Louhintatyöt
 • Purkutyöt
  Purkutyöt

Usein kysyttyjä kysymyksiä maanrakennuksesta

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia maanrakennus- ja purkupalveluihimme liittyen

Mitä maanrakennuspalveluja tarjoatte?

Tarjoamme laajan valikoiman maanrakennuspalveluita, mukaan lukien rakennusten pohjatyöt, maansiirto, kaivuutyöt, kunnallistekniset työt, raivaukset, pihatyöt, salaojien kaivuutyöt, tietyöt, maisemointityöt ja louhintatyöt.

Voimme hoitaa maanrakennustyöt osana kokonaisvaltaisempaa rakennusprojektia tai itsenäisenä palveluna. Olipa tarpeesi mikä tahansa, olemme valmiita räätälöimään palvelumme sopimaan projektisi vaatimuksiin.

Kuinka kauan maanrakennusprojekti kestää?

Projektin kesto riippuu monista tekijöistä, kuten työn laajuudesta, maaston olosuhteista ja sääolosuhteista. Esimerkiksi pienet pihatyöt tai maansiirrot voivat valmistua muutamassa päivässä, kun taas laajemmat infrastruktuurihankkeet tai monimutkaiset raivaus- ja kaivuutyöt voivat kestää useita viikkoja tai jopa kuukausia.

Esimerkiksi omakotitalon pohjatyöt vaihtelevat 2-5 viikon välillä riippuen kohteen koosta ja maaperän olosuhteista. Olemme sitoutuneet työskentelemään tehokkaasti ja varmistamaan, että projektisi valmistuu aikataulussa. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella yksityiskohdista ja antaa tarkemman arvion juuri sinun projektisi aikataulusta.

Mistä kustannusarvio maanrakennusprojektille muodostuu?

Voit saada kustannusarvion ottamalla yhteyttä, keskustellaan projektisi yksityiskohdista ja järjestetään tarvittaessa tapaaminen, jossa voimme tutustua alueeseen. Hinnan muodostukseen vaikuttavat useat tekijät, joista tärkeimpiä ovat:

Työn laajuus ja tyyppi: Pienemmät pihatyöt ovat yleensä edullisempia kuin suuret infrastruktuuri- tai maansiirtoprojektit.
Maaperän olosuhteet: Kova tai kivinen maaperä, pohjaveden korkea taso tai muut erikoisolosuhteet voivat vaatia erityisiä työmenetelmiä, jotka vaikuttavat hintaan.
Käytettävät materiaalit ja laitteet: Erityiset materiaalit tai raskas kalusto lisäävät kustannuksia.
Sijainti: Työmaan etäisyys ja saavutettavuus voivat vaikuttaa kuljetus- ja logistiikkakustannuksiin.
Tarvittavat luvat ja suunnitelmat: Mahdolliset viranomaisluvat tai erikoissuunnittelun tarve voivat lisätä kustannuksia.
Aikataulu: Kiireelliset projektit voivat vaatia nopeampaa työtahtia tai ylityötunteja, mikä voi nostaa hintaa.

Mm. nämä tekijät huomioon ottaen annamme sinulle tarkan ja kilpailukykyisen tarjouksen projektisi vaatimusten mukaisesti. Ota yhteyttä ja keskustellaan projektisi yksityiskohdista tarkemmin!

Mitä teen, jos maanrakennusprojektini vaatii erityisiä lupia?

Tarvittaessa Stenius Palvelut opastaa sinua, jos maanrakennusprojektisi vaatii erityisiä lupia. Useimmiten tarvittavat luvat liittyvät maankäyttöön, ympäristönsuojeluun ja rakentamiseen. Tässä muutamia esimerkkejä lupatyypeistä, joita saatat tarvita:

Rakennuslupa: Tarvitaan yleensä uusien rakennusten pystyttämiseen tai olemassa olevien rakennusten merkittävään muutostyöhön.
Toimenpidelupa: Vaaditaan tiettyihin toimenpiteisiin, kuten pienempiin rakennus- tai purkutöihin, jotka eivät vaadi varsinaista rakennuslupaa.
Poikkeamispäätös: Tarvitaan, jos aiotte tehdä jotain, mikä ei täysin vastaa alueen kaavoitusta tai muita määräyksiä.
Ympäristölupa: Vaaditaan, kun työ saattaa vaikuttaa ympäristöön, esimerkiksi suurissa maansiirtotöissä tai toiminnassa, joka vaikuttaa vesistöihin.

Kuinka kauan purkutyö yleensä kestää ja miten hinta määräytyy?

Purkutyön kesto ja hinta riippuvat useista tekijöistä. Yleensä pienet rakennukset voidaan purkaa muutamassa päivässä, kun taas suuremmat tai monimutkaisemmat rakennukset saattavat vaatia viikkoja tai kuukausia. Kestoon vaikuttavat rakennuksen koko, rakenne, sijainti ja purkumenetelmät.

Hinnan määräytymiseen vaikuttavat purkutyön laajuus, vaadittavat turvallisuustoimenpiteet, jätteenkäsittely & kierrätys, käytettävä kalusto sekä mahdolliset erikoisolosuhteet, kuten vaarallisten aineiden käsittely tai sijainti keskellä tiheää kaupunkialuetta. Esimerkiksi pienemmän asuinrakennuksen purku maksaa vähemmän kuin suuren teollisuusrakennuksen, jossa on monimutkaisia rakenteita ja vaarallisia materiaaleja.

Annamme tarkan ja kilpailukykyisen tarjouksen, joka perustuu kohteen tarkastukseen ja erityisvaatimuksiinne. Tyypillisesti hinta-arvio sisältää purkutyön suunnittelun, työvoiman, laitteiston käytön, jätteen käsittelyn ja mahdolliset luvat tai ilmoitukset. Ota meihin yhteyttä, niin voimme keskustella projektistasi tarkemmin ja antaa sinulle yksilöidyn kustannusarvion ja aikataulun.

Tutustu muutamiin referenssikohteisiimme

okt pohjarakentaminen, Raisio

Maanrakentaminen

okt pohjarakentaminen, Turku

Maanrakentaminen

okt pohjarakentaminen, Raisio

Maanrakentaminen

Hallin pohjarakentaminen, Raisio

Maanrakentaminen

Hallin pohjarakentaminen, Raisio

Maanrakentaminen

Piha- ja Hulevesi remontti, Turku

Viherrakentaminen