Kiinteistöhuolto Turku ja Varsinais-Suomi

Luotettavaa kiinteistöhuoltoa Turun seudulla yli 20 vuoden kokemuksella.

Yksilöllistä kiinteistöhuoltoa yli 20 vuoden ammattitaidolla

Stenius Palvelut tarjoaa laaja-alaisia kiinteistöhuoltoratkaisuja Turun alueella. Huolehdimme laaja-alaisesti kiinteistönne kunnossapidosta.

Ymmärrämme kiinteistönhuollon tärkeyden turvallisuuden, toimivuuden ja viihtyvyyden kannalta. Siksi tarjoamme kattavat palvelut, jotka on suunniteltu tehostamaan toimintaa, vähentämään kustannuksia ja ennen kaikkea varmistamaan kiinteistönne jatkuvan kunnossapidon. Räätälöimme palvelumme yksityiskohtaisesti vastaamaan juuri teidän tarpeitanne ja tavoitteenamme on pitää kiinteistönne aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Kauttamme saatte myös säännölliset tarkastukset ja ennakoivat huoltotoimet, jotka auttavat ehkäisemään yllättäviä ongelmia ja pidentämään kiinteistönne elinkaarta.

Kattavat kiinteistöhuoltopalvelut

Meiltä mm. nämä kattavat kiinteistöhuollon ratkaisut. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin kiinteistönne huoltoon liittyvistä tarpeista.

 • Lumen auraus ja kuljetus
  Lumen auraus ja kuljetus
 • Hiekoitustyöt ja niiden poisto
  Hiekoitustyöt ja niiden poisto
 • Pesu- ja pölynsidontatyöt
  Pesu- ja pölynsidontatyöt
 • Kiinteistöjen ja kattojen pesupalvelut
  Kiinteistöjen ja kattojen pesupalvelut
 • Nurmikonleikkuu- ja vihertyöt
  Nurmikonleikkuu- ja vihertyöt
 • Erityyppiset korjaustyöt
  Erityyppiset korjaustyöt
 • Ulkoalueiden hoito ja kunnossapito
  Ulkoalueiden hoito ja kunnossapito
 • Pihateiden huolto
  Pihateiden huolto

Asiakaskeskeinen kiinteistöpalvelu

Stenius Palvelut on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista kiinteistönhuoltoa. Yli 20 vuoden kokemuksemme ja alan parhaat käytännöt yhdistettynä jatkuvaan koulutukseen ja innovaatioihin takaavat, että tarjoamme kiinteistöllenne parhaat mahdolliset olosuhteet.

Kattavat palvelumme ja nopea reagointikyky yllättäviin tilanteisiin varmistavat, että kiinteistönne on aina hyvissä käsissä ja tarvittavat toimenpiteet voidaan toteuttaa viipymättä. Tavoitteenamme on olla luotettava pitkäaikainen kumppani, joka ymmärtää ja ennakoi kiinteistönne tarpeita.

Kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja palveluitamme pysyäksemme ajan tasalla alan kehityksestä ja tarjotaksemme teille modernia, tehokasta ja luotettavaa kiinteistöhuoltoa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kiinteistöhuollosta

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia kiinteistöhuoltoon ja palveluihimme liittyen

Voinko itse valita, mitä palveluita kiinteistöhuoltosopimukseni sisältää?

Kyllä, voit räätälöidä palvelupaketin juuri sinun kiinteistösi tarpeisiin sopivaksi. Ymmärrämme, että jokainen kiinteistö on yksilöllinen ja siksi tarjoamme joustavia palvelupaketteja, jotka voidaan muokata vastaamaan erityisiä vaatimuksianne. Olipa kyseessä sitten lumen auraus, nurmikonhoito tai hiekoitustyöt, voimme yhdessä määritellä sopivat palvelut ja niiden tiheyden.

Keskustelemme kanssasi vaihtoehdoista, annamme suosituksemme ja autamme sinua valitsemaan parhaat mahdolliset ratkaisut kiinteistösi ylläpitoon. Meille on tärkeää, että sopimus vastaa odotuksianne ja tukee kiinteistönne arvon säilymistä ja toimivuutta pitkällä aikavälillä.

Miten kiinteistöhuoltopalvelunne voi auttaa säästämään kustannuksia?

Kiinteistöhuoltopalvelumme auttaa säästämään kustannuksia monin eri tavoin. Säännöllinen ylläpito ja ennakoiva huolto voivat estää suuret korjauskulut ja vähentää yllättävien vikojen riskiä. Esimerkiksi:

Rännien ja ulkoviemärien tarkastukset: Säännölliset tarkastukset ja kunnossapito voivat estää vesivahinkoja, jotka voivat johtaa kalliisiin korjaustöihin ja omaisuuden vahingoittumiseen.
Kattojen ja viemärien ylläpito: Huolehtimalla kattojen, viemärien ja sadevesijärjestelmien kunnosta, voimme estää kosteus- ja vesivahinkoja, jotka ovat yleisiä ja kalliita korjata. Tämä sisältää mm. säännöllisen puhdistuksen ja tarkastukset.
Asfaltointi, raivaukset, istutukset ja pihakivetysten huolto: Nämä palvelut parantavat kiinteistön ulkoasua ja kestävyyttä, vähentäen samalla pitkäaikaisia kustannuksia
Kiinteistön arvon ylläpitäminen: Siisti ja hyvin hoidettu kiinteistö säilyttää arvonsa paremmin. Järjestelmälliset ulkosiivous-, maalaus- ja raivaustyöt parantavat kiinteistön ulkonäköä, mikä vaikuttaa suoraan sen markkina-arvoon ja houkuttelevuuteen niin vuokralaisten kuin sijoittajienkin silmissä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten laadukas kiinteistöhuolto voi auttaa säästämään rahaa pitkässä juoksussa, samalla parantaen kiinteistön viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Jokainen toimenpide ei ainoastaan pienennä välittömiä kustannuksia vaan myös säästää tulevaisuuden menoja ja lisää kiinteistön arvoa.

Voitteko huolehtia useammasta kiinteistöstä samanaikaisesti?

Kyllä, voimme huolehtia useista kiinteistöistä, tarjoten jokaiselle yksilöllisen ja korkeatasoisen kiinteistöhuollon. Olemme joustavia ja pystymme skaalaamaan palvelumme vastaamaan monen kiinteistön tarpeita.

Mitä tapahtuu, jos kiinteistössäni ilmenee hätätilanne?

Kun kiinteistössäsi ilmenee hätätilanne, olemme valmiita reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti. Meillä on päivystyspalvelu, joka on tavoitettavissa vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Tässä muutamia esimerkkejä hätätilanteista, joissa voimme auttaa:

Vesivahingot: Sadevesikaivojen tukokset tai tulvatilanteet voivat aiheuttaa nopeasti laajaa vahinkoa. Reagoimme nopeasti paikantamaan vuodon lähteen, katkaisemaan vedentulon ja ryhtymään kuivaus- ja korjaustoimiin.
Peilijää ja Hiekoitus: Talvikaudella peilijään muodostuminen pihateille ja kävelyreiteille voi olla merkittävä turvallisuusriski. Me tarjoamme nopeaa ja tehokasta hiekoituspalvelua, jotta liukastumisvaarat saadaan minimoitua.
Lumikuormat katolla: Äkilliset lumisateet voivat aiheuttaa raskaita lumikuormia, erityisesti suurilla katoilla, ja riskin katon romahtamisesta. Reagoimme nopeasti turvaamaan alueen ja poistamaan lumen turvallisesti.
Myrskytuhot: Voimakkaat tuulet ja myrskyt voivat aiheuttaa tuhoja kiinteistön ulkopuolella, kuten kaatuneita puita, rikkoutuneita ikkunoita tai irronneita kattopeltejä. Olemme valmiina siivoamaan myrskytuhot ja suorittamaan tarvittavat korjaukset.

Kun hätätilanne ilmenee, voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme varmistaaksemme, että tilanne saadaan hallintaan nopeasti, minimoiden vahingot ja häiriöt.