Maanrakennustyöt

Yrityksemme laittaa salaojat, perustukset ja pihat kuntoon nopeasti.

Lue lisää palveluistamme»

Muut työt

Suoritamme mm. puunkaadot sekä teiden ja pihojen kunnossapitoa.

Lue lisää »

Haluatko tarjouksen?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Stenius Palvelut Oy
Pajulehdontie 9
21290 Rusko

Y-tunnus: 17849166
Puh: +358400529897

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Stenius Palvelut Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

  • Hoidamme kaivuut, muokkaukset ja maa-aineskuljetukset luotettavasti.

  • Kaivamme ja asennamme salaojat Turun seudun kotitalouksille ja yrityskiinteistöille.

  • Teemme monipuoliset kaivuutyöt, kuten rakennusten perustuskaivuut ja piharemontit.

  •  Toimitamme multaa, sepeliä ja hiekkaa asiakkaiden tonteille.

Maanrakennusta Turun seudulla

Stenius Palvelut Oy tekee monipuolisia maanrakennuksen töitä Turun seudulla. Palveluitamme ovat mm. salaojien kaivuut, perustustyöt sekä maisemoinnit. Lisäksi hoidamme puiden kaadot ja talvisin auraamme ja hiekoitamme tiet.

Stenius Palveluiden omistaja ja toimitusjohtaja Mika Stenius on toiminut yli kymmenen vuotta Varsinais-Suomessa tarjoten erilaisia maanrakennus- ja kiinteistöhuoltotöitä Turun seudun yritys- ja yksityisasiakkaille. Yrityksessä työskentelee palkallisena ja alihankintatöissä pääasiassa kolme henkilöä.

Pyydä tarjous!

Työt toteutetaan joko urakkana tai tuntitöinä, asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan. Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous urakallesi!

Muista, että voit saada työstämme kotitalousvähennyksen.

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen!

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä 2000 €/hlöä kohden (4000 €/talous).

Tutustu lisää »